VÄSTERHANINGE RIDSKOLA BLÅKULLA HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

VÄSTERHANINGE RIDSKOLA BLÅKULLA HANDELSBOLAG är ett bolag som finns i Haninge. I VÄSTERHANINGE RIDSKOLA BLÅKULLA HANDELSBOLAG finns det lite olika personer som är förknippade och det är Almqvist, Paula Christina Liselotte som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Gustafsson, Per Stefan som är född 1961 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med VÄSTERHANINGE RIDSKOLA BLÅKULLA HANDELSBOLAG så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå VÄSTERHANINGE RIDSKOLA BLÅKULLA HANDELSBOLAG på telefon 070-5646956.

Ridskola, kiosk samt uppstallning

Idag är VÄSTERHANINGE RIDSKOLA BLÅKULLA HANDELSBOLAG av bolagstypen Handelsbolag.

VÄSTERHANINGE RIDSKOLA BLÅKULLA HANDELSBOLAG är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Haninge arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

VÄSTERHANINGE RIDSKOLA BLÅKULLA HANDELSBOLAG innehar ej F-skattsedel och VÄSTERHANINGE RIDSKOLA BLÅKULLA HANDELSBOLAG är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1979-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för VÄSTERHANINGE RIDSKOLA BLÅKULLA HANDELSBOLAG så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

VÄSTERHANINGE RIDSKOLA BLÅKULLA HANDELSBOLAG har 916405-9199 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.