UBEMA KONSULT HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

UBEMA KONSULT HANDELSBOLAG hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Haninge som är den kommunen där UBEMA KONSULT HANDELSBOLAG finns. I Haninge så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. UBEMA KONSULT HANDELSBOLAG tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har ej F-skatt. UBEMA KONSULT HANDELSBOLAG har funnits sedan .

Vill ni skicka post till UBEMA KONSULT HANDELSBOLAG så kan ni göra det genom att skicka er post till Okgränd 6, 137 38, Västerhaninge men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-50022909.

Haninge arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

UBEMA KONSULT HANDELSBOLAG har idag 916405-6930 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen är den som för stunden ansvarar för UBEMA KONSULT HANDELSBOLAG

Agenturrörelse inom brand- och larmutrustning, konsultverksamhet inom brand, larmutrustning, fastighets- och egendomsförvaltning, skriv- och bokföringsbyrå samat revisioner

I UBEMA KONSULT HANDELSBOLAG så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Malmström, Charles Staffan som är född 1937 och har titeln Bolagsman, Malmström, Ulla-Brita som är född 1940 och har titeln Bolagsman, .