Sundbergs Skogsservice

Stockholms län

Information

Sundbergs Skogsservice hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Haninge som är den kommunen där Sundbergs Skogsservice finns. I Haninge så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Sundbergs Skogsservice tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Sundbergs Skogsservice har haft sedan 2008-01-24. Sundbergs Skogsservice har funnits sedan och 2005-08-11 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Sundbergs Skogsservice så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 073-9500957.

Haninge arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Sundbergs Skogsservice har idag 840503-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Sundbergs Skogsservice

Företagets verksamhet är att bedriva skogsförvaltning, skogsbruk, trädfällning

I Sundbergs Skogsservice så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sundberg, Stefan Gunnar som är född 1984 och har titeln Innehavare av enskild firma, .