Pischows

Stockholms län

Information

Pischows är ett av många bolag som finns i Haninge. Det är nämligen den kommunen som Pischows finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Pischows är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2001-07-13.

Pischows som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2001-07-18. Men sedan 2001-07-13 så har Pischows varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Pischows så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6874498.

Haninge arbetar för att bolag som Pischows ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Pischows. Det finns flera bolag i Stockholms län.

Datakonsult med inriktning på utveckling av totala systemlösningar för företag och privatpersoner. Utveckling av nya mjukvarusystem. Marinkonsult med inriktning på utveckling av skrovbehandlingssystem och hjälpa företag vid skroibehandling.

Firmatecknare för Pischows är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Pischows och det är följande personer, Sundberg, Ragnar Mickael Erik som är född 1983 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Pischows är 830518-XXXX.