Anna Suprun Consulting

Stockholms län

Information

820209-XXXX är organisationsnummer för företaget Anna Suprun Consulting. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Anna Suprun Consulting är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Haninge som är den kommunen som Anna Suprun Consulting finns i.

Anna Suprun Consulting har varit registrerat sedan 2004-06-12 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Anna Suprun Consulting så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Anna Suprun Consulting är och det finns flera bolag i Haninge som också är .

Firmatecknare för Anna Suprun Consulting är följande:

Vill ni komma i kontakt med Anna Suprun Consulting så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Kursverksamhet och utbildning inom dans och idrott, produktförsäljning inom dans och idrott. Danstävlingar.

Det finns olika personer som har en koppling med Anna Suprun Consulting och det är Suprun, Anna som är född 1982 och har titeln Innehavare av enskild firma,