Lodjurets Silverskatt

Stockholms län

Information

Lodjurets Silverskatt hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Haninge som är den kommunen där Lodjurets Silverskatt finns. I Haninge så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Lodjurets Silverskatt tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Lodjurets Silverskatt har haft sedan 2005-09-22. Lodjurets Silverskatt har funnits sedan och 2005-09-22 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Lodjurets Silverskatt så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-7454869.

Haninge arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Lodjurets Silverskatt har idag 800716-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Lodjurets Silverskatt

Egen tillverkning och försäljning av främst silverföremål även andra föremål i andra material tex koppar, mässing, sten och lera. Tillverkning av smycken, skålar, bestick, skulpturer och bildfriser. Köpa in handgjorda klädesplagg tillverkade efter historiska mönster och i tidstypiska material (främst från epoken järnålder t.o.m medeltid). Detta kommer att handla om klänningar, skjortor, tunikor, byxor, kjolar, mantlar, mössor och hattar för både barn och vuxna. Köpa in fårfällar och andra historiska tillbehör såsom väskor, läderpungar, bälten och skor. Det kan även handla om historiska instrument som flöjter och mungigor.

I Lodjurets Silverskatt så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Almström, Agnes Alfhild Maria som är född 1980 och har titeln Innehavare av enskild firma, .