Meloon Hobby, Lek & Present

Stockholms län

Information

770610-XXXX är organisationsnummer för bolaget Meloon Hobby, Lek & Present. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Meloon Hobby, Lek & Present är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Haninge som är den kommunen som Meloon Hobby, Lek & Present finns i.

Meloon Hobby, Lek & Present har varit registrerat sedan 2005-05-04 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Meloon Hobby, Lek & Present så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-08-05.

Meloon Hobby, Lek & Present är och det finns flera bolag i Haninge som också är .

Firmatecknare för Meloon Hobby, Lek & Present är följande:

Vill ni komma i kontakt med Meloon Hobby, Lek & Present så kan ni göra det på telefon genom 08-7246927 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av Hobby artiklar, presentartiklar, inrednings varor, leksaker.

Det finns olika personer som har en koppling med Meloon Hobby, Lek & Present och det är Hedengren Ramirez, A Charlotte J som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma,