Anders Janssons Bilservice

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Haninge och Anders Janssons Bilservice är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Anders Janssons Bilservice är ett av dem. Statusen för Anders Janssons Bilservice är att Bolaget är aktivt.

Anders Janssons Bilservice är ett Enskild firma och skapades 2007-03-12. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Haninge där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Anders Janssons Bilservice ska trivas.

Anders Janssons Bilservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-01. I Haninge så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bilreperationer, nätverksinstallation, datorinstallation, PC-installation, hårdvaruförsäljning och mjukvaruförsäljning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Anders Janssons Bilservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-01.

Idag är Anders Janssons Bilservice och det finns flera verksamheter som är det idag i Haninge.

Vill man komma i kontakt med Anders Janssons Bilservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-43765437.

.

De som är på något sätt har med Anders Janssons Bilservice är Jansson, Anders Karl Ove som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Anders Janssons Bilservice har 770105-XXXX som sitt organisationsnummer.