Bostadsrättsföreningen Lugna Gården

Stockholms län

Information

I Haninge finns det ett Bostadsrättsförening som heter Bostadsrättsföreningen Lugna Gården. Det finns flera bolag som liknar Bostadsrättsföreningen Lugna Gården i Stockholms län. Haninge är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 2006-12-07 så har Bostadsrättsföreningen Lugna Gården varit registrerat. Idag är Bostadsrättsföreningen Lugna Gården och det finns fler bolag som är det i Haninge.

Vill man komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Lugna Gården så kan man gör det genom att posta ett brev till Bokstigen 8, 137 34, Västerhaninge. Vi ni istället prata med Bostadsrättsföreningen Lugna Gården så kan ni göra det på .

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostäder och lokaler åt medlemmarna till nyttjande utan tidsbegränsning. Medlems rätt i föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Casselstål, Per Robert som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Kinn, Carina Madeleine som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Ström, Jan Åke som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderlund, Nicke Göran Mattias som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Tomic, Marin Antonio som är född 1989 och har titeln Ordinarie ledamot, Wirén Parker, Alexandra Pia som är född 1969 och har titeln Suppleant.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna .

Bostadsrättsföreningen Lugna Gården har 769615-6707 som sitt organisationsnummer.