Dalarövaket Ekonomisk förening

Stockholms län

Information

Dalarövaket Ekonomisk förening är ett företag som finns i Haninge. I Dalarövaket Ekonomisk förening finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindström, Anna Carin som är född 1960 och har titeln Likvidator, .

Vill man kunna komma i kontakt med Dalarövaket Ekonomisk förening så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Dalarövaket Ekonomisk förening på telefon 070-5090998.

Föreningens ändamål är att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att driva fastighetstillsyn enligt avtal med kunder. Medlemmarna utför arbetet enligt aktuellt jourschema.

Idag är Dalarövaket Ekonomisk förening av bolagstypen Ekonomisk förening.

Dalarövaket Ekonomisk förening är ett av många företag som finns i Stockholms län och Haninge arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Dalarövaket Ekonomisk förening innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-05-01 och Dalarövaket Ekonomisk förening är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-05-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Dalarövaket Ekonomisk förening så är det följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Dalarövaket Ekonomisk förening har 769609-3595 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.