Bokvalité i Stockholm

Stockholms län

Information

Bokvalité i Stockholm är ett av många bolag som finns i Haninge. Det är nämligen den kommunen som Bokvalité i Stockholm finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bokvalité i Stockholm är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1996-01-01.

Bokvalité i Stockholm som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1996-01-09. Men sedan 1996-01-01 så har Bokvalité i Stockholm varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bokvalité i Stockholm så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-50024801.

Haninge arbetar för att bolag som Bokvalité i Stockholm ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Bokvalité i Stockholm. Det finns flera bolag i Stockholms län.

Bolagets verksamhet är motorcrossförare samt inköp och försäljning av MC-delar med diverser tillbehör. Byggarbeten, byggkonsult, inredningsmontör och finsnickare.

Firmatecknare för Bokvalité i Stockholm är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bokvalité i Stockholm och det är följande personer, Johansson, Kjell Tommy som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Bokvalité i Stockholm är 750426-XXXX.