Destination reklambyrå

Stockholms län

Information

Destination reklambyrå är ett av många företag som finns i Haninge. Det är nämligen den kommunen som Destination reklambyrå finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Destination reklambyrå är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2000-02-29.

Destination reklambyrå som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1999-11-03. Men sedan 2000-02-29 så har Destination reklambyrå varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Destination reklambyrå så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-50027812.

Haninge arbetar för att företag som Destination reklambyrå ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Destination reklambyrå. Det finns flera företag i Stockholms län.

Reklambyrå, firman ska tillhandahålla tjänster till både små och stora företag. Firman ska bedriva både framställande av reklammaterial samt konsultation och utbildning.

Firmatecknare för Destination reklambyrå är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Destination reklambyrå och det är följande personer, Olsén, Daniel Olof som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Destination reklambyrå är 750408-XXXX.