Söderorts Undertak

Stockholms län

Information

Söderorts Undertak hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Haninge som är den kommunen där Söderorts Undertak finns. I Haninge så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Söderorts Undertak tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Söderorts Undertak har haft sedan 2010-02-25. Söderorts Undertak har funnits sedan och 2000-07-19 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Söderorts Undertak så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 073-3820000.

Haninge arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Söderorts Undertak har idag 740628-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Söderorts Undertak

Undertak, snickerier, städning, håltagning, rivning, transporter, isolering. Bygg i övrigt. Motorcykelförsäljning. Hästhandel, hästartiklar.

I Söderorts Undertak så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hasslund, Niclas Mathias som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma, .