A.T.S. Friskvård o Konsult

Stockholms län

Information

A.T.S. Friskvård o Konsult hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Haninge som är den kommunen där A.T.S. Friskvård o Konsult finns. I Haninge så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. A.T.S. Friskvård o Konsult tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket A.T.S. Friskvård o Konsult har haft sedan 2002-10-17. A.T.S. Friskvård o Konsult har funnits sedan och 2002-10-17 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till A.T.S. Friskvård o Konsult så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-3127185.

Haninge arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

A.T.S. Friskvård o Konsult har idag 730925-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för A.T.S. Friskvård o Konsult

Friskvård. Massage. Zonterapi.

I A.T.S. Friskvård o Konsult så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sundelius, Anna Theresa som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .