LITA Consulting & Services

Stockholms län

Information

LITA Consulting & Services är ett företag som finns i Haninge. I LITA Consulting & Services finns det lite olika personer som är förknippade och det är Broström, Kent Arne som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med LITA Consulting & Services så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå LITA Consulting & Services på telefon 08-7755905.

Bedriva verksamhets- och affärsutveckling genom att på en strategisk nivå stödja företag och organisationer att uppnå business exellence med fokus på organisation, affärsmodell och verksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Idag är LITA Consulting & Services av bolagstypen Enskild firma.

LITA Consulting & Services är ett av många företag som finns i Stockholms län och Haninge arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

LITA Consulting & Services innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2009-04-30 och LITA Consulting & Services är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2009-04-30.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för LITA Consulting & Services så är det följande:

LITA Consulting & Services har 720216-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.