SBK Sundbergs bygg och montage

Stockholms län

Information

720114-XXXX är organisationsnummer för verksamheten SBK Sundbergs bygg och montage. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SBK Sundbergs bygg och montage är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Haninge som är den kommunen som SBK Sundbergs bygg och montage finns i.

SBK Sundbergs bygg och montage har varit registrerat sedan 2004-01-21 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-04-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för SBK Sundbergs bygg och montage så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-04-01.

SBK Sundbergs bygg och montage är och det finns flera verksamheter i Haninge som också är .

Firmatecknare för SBK Sundbergs bygg och montage är följande:

Vill ni komma i kontakt med SBK Sundbergs bygg och montage så kan ni göra det på telefon genom 08-7451089 eller genom brev på följande adress:

Om- och tillbyggnader. renovering, nyproduktion och rivning av fastigheter. Möbeltillverkning. Uthyrning av bygg- och snickerimaskiner. Montering och demontering av kontorsmöbler möbler. Köp och försäljning av fastigheter. Handel av aktier, värdepapper och fastigheter. Design av möbler och andra mindre byggnadskonstruktioner. Uthyrning av fastigheter och personal samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med SBK Sundbergs bygg och montage och det är Sundberg, Karl Erik Peter som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,