Johnson Transport Service

Stockholms län

Information

720108-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Johnson Transport Service. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Johnson Transport Service är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Haninge som är den kommunen som Johnson Transport Service finns i.

Johnson Transport Service har varit registrerat sedan 2004-09-13 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-10-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Johnson Transport Service så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2009-10-29.

Johnson Transport Service är och det finns flera verksamheter i Haninge som också är .

Firmatecknare för Johnson Transport Service är följande:

Vill ni komma i kontakt med Johnson Transport Service så kan ni göra det på telefon genom 073-9182988 eller genom brev på följande adress:

Kioskverksamhet. Taxi transport.

Det finns olika personer som har en koppling med Johnson Transport Service och det är Johnson, Duncan Dunworth som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,