Bostadsrättsförening Söderbyhus nr 2

Stockholms län

Information

Bostadsrättsförening Söderbyhus nr 2 är ett bolag som finns i Haninge. I Bostadsrättsförening Söderbyhus nr 2 finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bäckman, Christer Åke som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Laine, Christina Karin Elisabet A som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Noroozi Manesh, Gith Marie som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderblom, Peter Gunnar som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Anagrius, Sven Thomas Bertil som är född 1952 och har titeln Suppleant, Godin, Nils Kåre som är född 1940 och har titeln Suppleant.

Vill man kunna komma i kontakt med Bostadsrättsförening Söderbyhus nr 2 så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bostadsrättsförening Söderbyhus nr 2 på telefon 08-7757200.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostäder och lokaler åt medlemmarna till nyttjande utan tidsbegränsning. Medlems rätt i föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Idag är Bostadsrättsförening Söderbyhus nr 2 av bolagstypen Bostadsrättsförening.

Bostadsrättsförening Söderbyhus nr 2 är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Haninge arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Bostadsrättsförening Söderbyhus nr 2 innehar ej F-skattsedel och Bostadsrättsförening Söderbyhus nr 2 är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bostadsrättsförening Söderbyhus nr 2 så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Bäckman, Christer Åke -Söderblom, Peter Gunnar

Bostadsrättsförening Söderbyhus nr 2 har 716417-6740 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.