Bostadsrättsföreningen Åbygårdarna

Stockholms län

Information

712400-1996 är organisationsnummer för verksamheten Bostadsrättsföreningen Åbygårdarna. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bostadsrättsföreningen Åbygårdarna är Bostadsrättsförening. Det finns idag flera olika Bostadsrättsförening i Haninge som är den kommunen som Bostadsrättsföreningen Åbygårdarna finns i.

Bostadsrättsföreningen Åbygårdarna har varit registrerat sedan 1958-02-15 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bostadsrättsföreningen Åbygårdarna så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Bostadsrättsföreningen Åbygårdarna är och det finns flera verksamheter i Haninge som också är .

Firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Åbygårdarna är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Åbygårdarna så kan ni göra det på telefon genom 08-50023204 eller genom brev på följande adress:
Ringv. 58, 137 31, Västerhaninge

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostäder för permanent boende åt medlemmarna till nyttjande utan tids- begränsning. Medlems rätt i föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Det finns olika personer som har en koppling med Bostadsrättsföreningen Åbygårdarna och det är Boström, Per-Olov som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Höglund, Johan Ludvig som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Löfman, Irene Cisilia som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Sonesson, Maria Therése som är född 1984 och har titeln Ordinarie ledamot, Ungerborn, Josef som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Birelius, Stefan Andreas som är född 1984 och har titeln SuppleantDanielsson, Per Göran Valdemar som är född 1958 och har titeln Suppleant, Ahlberg, John Åke Sigvard som är född 1966 och har titeln Revisor,