Bostadsrättsföreningen Krigslida

Stockholms län

Information

Bostadsrättsförening finns det flera av i Haninge och Bostadsrättsföreningen Krigslida är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Bostadsrättsföreningen Krigslida är ett av dem. Statusen för Bostadsrättsföreningen Krigslida är att Bolaget är aktivt.

Bostadsrättsföreningen Krigslida är ett Bostadsrättsförening och skapades 1953-06-16. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Haninge där företaget finns i jobbar för att företag som Bostadsrättsföreningen Krigslida ska trivas.

I Haninge så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostäder och lokaler åt medlemmarna till nyttjande utan tidsbegränsning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bostadsrättsföreningen Krigslida inte är momsregistrerat.

Idag är Bostadsrättsföreningen Krigslida och det finns flera företag som är det idag i Haninge.

Vill man komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Krigslida så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-50037137.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Bostadsrättsföreningen Krigslida är Brage, Lena Ann-Charlotte som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Astrid Susanne som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Rode Elisabet som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Alf Göran Walentin som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Åström, Malin Birgitta som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Myrbäck, Ulf Stefan som är född 1956 och har titeln SuppleantWallentin, Mikael Björn Magnus som är född 1982 och har titeln Suppleant, .

Bostadsrättsföreningen Krigslida har 712400-0782 som sitt organisationsnummer.