Specialpedagogkonsult Maria Engstam

Stockholms län

Information

Specialpedagogkonsult Maria Engstam är ett av många verksamheter som finns i Haninge. Det är nämligen den kommunen som Specialpedagogkonsult Maria Engstam finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Specialpedagogkonsult Maria Engstam är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2008-01-17.

Specialpedagogkonsult Maria Engstam som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2008-01-21. Men sedan 2008-01-17 så har Specialpedagogkonsult Maria Engstam varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Specialpedagogkonsult Maria Engstam så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-9825575.

Haninge arbetar för att verksamheter som Specialpedagogkonsult Maria Engstam ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Specialpedagogkonsult Maria Engstam. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Specialpedagogisk konsultation till förskolor, skolor, utbildningsföretag samt föräldrar. Konsultation genom kartläggningar, utredningar och åtgärdsprogram för organisationer såsom kommuner, förskolor och skolor. Detta arbete leder till kvalitetsutveckling inom dessa områden och åtgärderna kan vara handledning eller annan vidareutbildning.

Firmatecknare för Specialpedagogkonsult Maria Engstam är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Specialpedagogkonsult Maria Engstam och det är följande personer, Engstam, Kristina Maria som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Specialpedagogkonsult Maria Engstam är 710418-XXXX.