Language and Educational Consulting NR

Stockholms län

Information

I Haninge finns det ett Enskild firma som heter Language and Educational Consulting NR. Det finns flera företag som liknar Language and Educational Consulting NR i Stockholms län. Haninge är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Language and Educational Consulting NR är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-03-04 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2002-02-26 så har Language and Educational Consulting NR varit registrerat och sedan 2002-03-04 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Language and Educational Consulting NR och det finns fler företag som är det i Haninge.

Vill man komma i kontakt med Language and Educational Consulting NR så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Language and Educational Consulting NR så kan ni göra det på 08-7761065.

Tolkning och översättning samt hjälp vid Sverige och Rysslands besök. Översättning till och från svenska, ryska, engelska, ukrainska, tyska. Översättning till och från eventuellt andra språk. Konsultationer och tvåspråkighet: tvåspråkig uppfostran, undervisning, andraspråkinlärning. Föredrag om olika undervisningsmetoder och bedömning av dem. Hjälp till kommuner med hemspråksundervisningen samt bedömning av elevens behov av modersmålsstödet. Vikariera som lärare i olika grund- och gymnasieskolor i Stockholm.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Ringblom, Natalia Elisabeth som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Language and Educational Consulting NR har 710329-XXXX som sitt organisationsnummer.