Linda Örtengren Levande Liv

Stockholms län

Information

Linda Örtengren Levande Liv hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Haninge som är den kommunen där Linda Örtengren Levande Liv finns. I Haninge så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Linda Örtengren Levande Liv tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Linda Örtengren Levande Liv har haft sedan 2006-08-31. Linda Örtengren Levande Liv har funnits sedan och 2006-08-31 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Linda Örtengren Levande Liv så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Haninge arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Linda Örtengren Levande Liv har idag 701105-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Linda Örtengren Levande Liv

Samtalsterapi samt försäljning av bla. hudvårdsprodukter.

I Linda Örtengren Levande Liv så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Örtengren, Linda Gabriela som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .