YMG's ekonomikonsult

Stockholms län

Information

700120-XXXX är organisationsnummer för bolaget YMG's ekonomikonsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som YMG's ekonomikonsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Haninge som är den kommunen som YMG's ekonomikonsult finns i.

YMG's ekonomikonsult har varit registrerat sedan 2006-08-24 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-08-24 vill man istället veta hur det står till med momsen för YMG's ekonomikonsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-08-31.

YMG's ekonomikonsult är och det finns flera bolag i Haninge som också är .

Firmatecknare för YMG's ekonomikonsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med YMG's ekonomikonsult så kan ni göra det på telefon genom 070-8797676 eller genom brev på följande adress:

Redovisningstjänster, bokföring, bokslut, löpande redovisning samt ekonomiska konsulttjänster.

Det finns olika personer som har en koppling med YMG's ekonomikonsult och det är Granberg, Yvonne Maria som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,