CAPIAN International

Stockholms län

Information

CAPIAN International är ett bolag som finns i Haninge. I CAPIAN International finns det lite olika personer som är förknippade och det är Forsström, Merlene Meralles som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med CAPIAN International så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå CAPIAN International på telefon .

Elektronikkonstruktion av telefoner och mobiltelefoner samt Legoarbeten, montering av telefoner och mobiltelefoner. Översättning (språk), trycksaksframställning (layout) samt handel med hemelektronikvaror såsom telefoner och telefontill- behör.

Idag är CAPIAN International av bolagstypen Enskild firma.

CAPIAN International är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Haninge arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

CAPIAN International innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och CAPIAN International är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för CAPIAN International så är det följande:

CAPIAN International har 690806-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.