Jalupo productions

Stockholms län

Information

Jalupo productions är en verksamhet som finns i Haninge. I Jalupo productions finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson Müller, Jimmy Lennart som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Jalupo productions så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Jalupo productions på telefon 08-7411447.

Konsultverksamhet riktad mot företag som i sin huvudsakliga verksamhet har behov av datorbaserade systemstöd såsom verk- samhetsanalys, projektledning, rådgivning, utveckling samt förvaltning. produktionsstöd till digitala mediaproducenter.

Idag är Jalupo productions av bolagstypen Enskild firma.

Jalupo productions är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Haninge arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Jalupo productions innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-02-23 och Jalupo productions är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-02-23.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Jalupo productions så är det följande:

Jalupo productions har 690405-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.