DS Professional

Stockholms län

Information

681130-XXXX är organisationsnummer för företaget DS Professional. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som DS Professional är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Haninge som är den kommunen som DS Professional finns i.

DS Professional har varit registrerat sedan 1995-07-07 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för DS Professional så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

DS Professional är och det finns flera bolag i Haninge som också är .

Firmatecknare för DS Professional är följande:

Vill ni komma i kontakt med DS Professional så kan ni göra det på telefon genom 08-7123400 eller genom brev på följande adress:

Frisör. Import och försäljning av frisörtillbehör. Saxslipning.

Det finns olika personer som har en koppling med DS Professional och det är Ström, Dick Olof som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,