DÖRR.I.S DÖRRINSTALLATION I STOCKHOLM

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Haninge och DÖRR.I.S DÖRRINSTALLATION I STOCKHOLM är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och DÖRR.I.S DÖRRINSTALLATION I STOCKHOLM är ett av dem. Statusen för DÖRR.I.S DÖRRINSTALLATION I STOCKHOLM är att Bolaget är aktivt.

DÖRR.I.S DÖRRINSTALLATION I STOCKHOLM är ett Enskild firma och skapades 2007-10-30. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Haninge där bolaget finns i jobbar för att bolag som DÖRR.I.S DÖRRINSTALLATION I STOCKHOLM ska trivas.

DÖRR.I.S DÖRRINSTALLATION I STOCKHOLM är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-10-05. I Haninge så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Dörrmontering,låsinstallation samt snickeri

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att DÖRR.I.S DÖRRINSTALLATION I STOCKHOLM är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-10-05.

Idag är DÖRR.I.S DÖRRINSTALLATION I STOCKHOLM och det finns flera bolag som är det idag i Haninge.

Vill man komma i kontakt med DÖRR.I.S DÖRRINSTALLATION I STOCKHOLM så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-9997535.

.

De som är på något sätt har med DÖRR.I.S DÖRRINSTALLATION I STOCKHOLM är Alinder, Stig Eric Anders som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

DÖRR.I.S DÖRRINSTALLATION I STOCKHOLM har 680405-XXXX som sitt organisationsnummer.