Haninge BergTeknik Terry Ellgren

Stockholms län

Information

670724-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Haninge BergTeknik Terry Ellgren. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Haninge BergTeknik Terry Ellgren är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Haninge som är den kommunen som Haninge BergTeknik Terry Ellgren finns i.

Haninge BergTeknik Terry Ellgren har varit registrerat sedan 1997-03-11 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Haninge BergTeknik Terry Ellgren så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Haninge BergTeknik Terry Ellgren är och det finns flera verksamheter i Haninge som också är .

Firmatecknare för Haninge BergTeknik Terry Ellgren är följande:

Vill ni komma i kontakt med Haninge BergTeknik Terry Ellgren så kan ni göra det på telefon genom 0586-723208 eller genom brev på följande adress:

Entreprenadverksamhet inom bygg- och anläggningsbranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med Haninge BergTeknik Terry Ellgren och det är Ellgren, Sten Therry som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,