Sound Light Power SLP

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Haninge och Sound Light Power SLP är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Sound Light Power SLP är ett av dem. Statusen för Sound Light Power SLP är att Bolaget är aktivt.

Sound Light Power SLP är ett Enskild firma och skapades 2007-04-27. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Haninge där företaget finns i jobbar för att företag som Sound Light Power SLP ska trivas.

Sound Light Power SLP är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-25. I Haninge så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Musik, ljudteknik, ljud och ljusutrustning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sound Light Power SLP är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-25.

Idag är Sound Light Power SLP och det finns flera företag som är det idag i Haninge.

Vill man komma i kontakt med Sound Light Power SLP så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6452244.

.

De som är på något sätt har med Sound Light Power SLP är Stiernborg, Jakob Eskil som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Sound Light Power SLP har 670412-XXXX som sitt organisationsnummer.