Vikström Text&Faktaservice

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Haninge och Vikström Text&Faktaservice är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Vikström Text&Faktaservice är ett av dem. Statusen för Vikström Text&Faktaservice är att Bolaget är aktivt.

Vikström Text&Faktaservice är ett Enskild firma och skapades 2007-12-11. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Haninge där bolaget finns i jobbar för att bolag som Vikström Text&Faktaservice ska trivas.

Vikström Text&Faktaservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-11-08. I Haninge så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Frilansjournalistik, sälja artiklar och faktatexter till tidningar, tidskrifter webbplatser och webbtidningar. Texter: notiser, nyheter, reportage,fakta Faktaservice: faktainsamling, research och sammanfattningar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Vikström Text&Faktaservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-11-08.

Idag är Vikström Text&Faktaservice och det finns flera bolag som är det idag i Haninge.

Vill man komma i kontakt med Vikström Text&Faktaservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7771981.

.

De som är på något sätt har med Vikström Text&Faktaservice är Vikström, Suzanne Elisabeth som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vikström Text&Faktaservice har 661009-XXXX som sitt organisationsnummer.