Lära Hund Monika Lindblom

Stockholms län

Information

Bedriva hund och ridutbilnding, djurtillbehörsförsäljning, bokföring samt ekonomiadministration. Konsultverksamhet sälj och event mot leverantörer och butiker inom fack och livsmedelshandel. Butiksdemonstrationer och bemanning inom fack och livsmedels- handel.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lära Hund Monika Lindblom vars verksamheterstyp är Enskild firma.

I Haninge så är Lära Hund Monika Lindblom en av många verksamheter vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Haninge arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Haninge och i Stockholms län. Redan 2007-08-21 så skapades Lära Hund Monika Lindblom och verksamheten är har F-skattsedel Lära Hund Monika Lindblom har haft det sedan 2007-07-30.

Lära Hund Monika Lindblom är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-07-30

660804-XXXX är organisationsnummret för verksamheten som finns i Haninge.

Just nu är Lära Hund Monika Lindblom och det finns många verksamheter som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Lära Hund Monika Lindblom så går det att nå dem via telefon på 0587-61101 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lära Hund Monika Lindblom är Lindblom, Monika Elisabeth som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .