Mulders plattsättning

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Haninge och Mulders plattsättning är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Mulders plattsättning är ett av dem. Statusen för Mulders plattsättning är att Bolaget är aktivt.

Mulders plattsättning är ett Enskild firma och skapades 2006-06-15. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Haninge där företaget finns i jobbar för att företag som Mulders plattsättning ska trivas.

Mulders plattsättning är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-17. I Haninge så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Alla typer av plattsättningar såväl inomhus som utomhus. Även rivning, snickeri, golvavjämning, spackling, våtrumsarbeten och målning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mulders plattsättning är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-31.

Idag är Mulders plattsättning och det finns flera företag som är det idag i Haninge.

Vill man komma i kontakt med Mulders plattsättning så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-5933135.

.

De som är på något sätt har med Mulders plattsättning är Mulder, Gerrit som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Mulders plattsättning har 660306-XXXX som sitt organisationsnummer.