Haninge Thai Massage

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Haninge och Haninge Thai Massage är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Haninge Thai Massage är ett av dem. Statusen för Haninge Thai Massage är att Bolaget är aktivt.

Haninge Thai Massage är ett Enskild firma och skapades 2008-09-25. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Haninge där företaget finns i jobbar för att företag som Haninge Thai Massage ska trivas.

Haninge Thai Massage är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-11. I Haninge så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Massage.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Haninge Thai Massage är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-11.

Idag är Haninge Thai Massage och det finns flera företag som är det idag i Haninge.

Vill man komma i kontakt med Haninge Thai Massage så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8215881.

.

De som är på något sätt har med Haninge Thai Massage är Skog, Kantawan som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Haninge Thai Massage har 651018-XXXX som sitt organisationsnummer.