B.Sjöö.Rostfritt&smide

Stockholms län

Information

B.Sjöö.Rostfritt&smide är ett av många företag som finns i Haninge. Det är nämligen den kommunen som B.Sjöö.Rostfritt&smide finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

B.Sjöö.Rostfritt&smide är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1998-01-01.

B.Sjöö.Rostfritt&smide som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2000-11-17. Men sedan 1998-01-01 så har B.Sjöö.Rostfritt&smide varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på B.Sjöö.Rostfritt&smide så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-7829162.

Haninge arbetar för att företag som B.Sjöö.Rostfritt&smide ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för B.Sjöö.Rostfritt&smide. Det finns flera företag i Stockholms län.

Tillverkning och montage av plåt och smidesarbeten. såsom inbrottsgaller, påkörningsskydd, köksutrustning, spiskåpor, diskbänkar, båtdetaljer, badstegar och bränsletankar.

Firmatecknare för B.Sjöö.Rostfritt&smide är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till B.Sjöö.Rostfritt&smide och det är följande personer, Sjöö, Rolf Benny som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för B.Sjöö.Rostfritt&smide är 650921-XXXX.