Do Communication - Maria Langen

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Haninge och Do Communication - Maria Langen är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Do Communication - Maria Langen är ett av dem. Statusen för Do Communication - Maria Langen är att Bolaget är aktivt.

Do Communication - Maria Langen är ett Enskild firma och skapades 1996-09-11. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Haninge där företaget finns i jobbar för att företag som Do Communication - Maria Langen ska trivas.

I Haninge så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Tidningsarbete, fotografering, layout redigering. Information kommunikationsuppgifter, marknadskommunikation, informationsfrågor, PR, broschyrer, intern och extern info. Även viss kursverksamhet inom ovan nämnda områden.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Do Communication - Maria Langen inte är momsregistrerat.

Idag är Do Communication - Maria Langen och det finns flera företag som är det idag i Haninge.

Vill man komma i kontakt med Do Communication - Maria Langen så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Do Communication - Maria Langen är Sverredal Langen, Maria Teresia som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Do Communication - Maria Langen har 650825-XXXX som sitt organisationsnummer.