Marknadsassistans L. Lundgren

Stockholms län

Information

Marknadsassistans L. Lundgren hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Haninge som är den kommunen där Marknadsassistans L. Lundgren finns. I Haninge så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Marknadsassistans L. Lundgren tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Marknadsassistans L. Lundgren har haft sedan 1998-01-01. Marknadsassistans L. Lundgren har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Marknadsassistans L. Lundgren så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-50031482.

Haninge arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Marknadsassistans L. Lundgren har idag 650309-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Marknadsassistans L. Lundgren

Reklam- och marknadsföringskonsult inom reklambranschen samt även mot slutkund (uppdragsgivare).

I Marknadsassistans L. Lundgren så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lundgren, Lars Stig Johan som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .