Marie Hammarström Friskvård

Stockholms län

Information

650130-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Marie Hammarström Friskvård. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Marie Hammarström Friskvård är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Haninge som är den kommunen som Marie Hammarström Friskvård finns i.

Marie Hammarström Friskvård har varit registrerat sedan 2003-12-12 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Marie Hammarström Friskvård så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Marie Hammarström Friskvård är och det finns flera verksamheter i Haninge som också är .

Firmatecknare för Marie Hammarström Friskvård är följande:

Vill ni komma i kontakt med Marie Hammarström Friskvård så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Bedriva friskvård, massage, träningsråd och program, kostråd, HLR utbildning, spinning, simlärare och gympa verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Marie Hammarström Friskvård och det är Hammarström, Ulla Marie som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,