Fält Service

Stockholms län

Information

641025-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Fält Service. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fält Service är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Haninge som är den kommunen som Fält Service finns i.

Fält Service har varit registrerat sedan 2007-10-02 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-09-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fält Service så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-09-27.

Fält Service är och det finns flera verksamheter i Haninge som också är .

Firmatecknare för Fält Service är följande:

Vill ni komma i kontakt med Fält Service så kan ni göra det på telefon genom 070-2891358 eller genom brev på följande adress:

Byggverksamhet och fastighetsskötsel. Bemannings- och konsultverksamhet inom bygg, anläggning, fastighetsskötsel och teknisk konsult samt därmed föenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Fält Service och det är Fält, Niklas Birger som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,