J.R.S Alltjänst i Västerhaninge

Stockholms län

Information

641025-XXXX är organisationsnummer för bolaget J.R.S Alltjänst i Västerhaninge. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som J.R.S Alltjänst i Västerhaninge är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Haninge som är den kommunen som J.R.S Alltjänst i Västerhaninge finns i.

J.R.S Alltjänst i Västerhaninge har varit registrerat sedan 2007-04-20 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-03-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för J.R.S Alltjänst i Västerhaninge så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-03-15.

J.R.S Alltjänst i Västerhaninge är och det finns flera bolag i Haninge som också är .

Firmatecknare för J.R.S Alltjänst i Västerhaninge är följande:

Vill ni komma i kontakt med J.R.S Alltjänst i Västerhaninge så kan ni göra det på telefon genom 070-6553555 eller genom brev på följande adress:

Försäljning och inläggning av golv.

Det finns olika personer som har en koppling med J.R.S Alltjänst i Västerhaninge och det är Persson, Jan Roger Samuel som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,