Ulf Tjernell Byggservice

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Haninge och Ulf Tjernell Byggservice är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Ulf Tjernell Byggservice är ett av dem. Statusen för Ulf Tjernell Byggservice är att Bolaget är aktivt.

Ulf Tjernell Byggservice är ett Enskild firma och skapades 2003-03-24. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Haninge där företaget finns i jobbar för att företag som Ulf Tjernell Byggservice ska trivas.

Ulf Tjernell Byggservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-08-14. I Haninge så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Byggnadsarbeten, montage av inredning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ulf Tjernell Byggservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-08-14.

Idag är Ulf Tjernell Byggservice och det finns flera företag som är det idag i Haninge.

Vill man komma i kontakt med Ulf Tjernell Byggservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-50024469.

.

De som är på något sätt har med Ulf Tjernell Byggservice är Tjernell, Ulf Lennart som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Ulf Tjernell Byggservice har 640523-XXXX som sitt organisationsnummer.