Prestanda - Redovisning Konsult

Stockholms län

Information

640315-XXXX är organisationsnummer för företaget Prestanda - Redovisning Konsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Prestanda - Redovisning Konsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Haninge som är den kommunen som Prestanda - Redovisning Konsult finns i.

Prestanda - Redovisning Konsult har varit registrerat sedan 1999-10-20 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Prestanda - Redovisning Konsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Prestanda - Redovisning Konsult är och det finns flera bolag i Haninge som också är .

Firmatecknare för Prestanda - Redovisning Konsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med Prestanda - Redovisning Konsult så kan ni göra det på telefon genom 08-7450997 eller genom brev på följande adress:

Bokföring, företagsredovisning.

Det finns olika personer som har en koppling med Prestanda - Redovisning Konsult och det är Walica, Renata som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,