MMT - Bygg och renovering

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Haninge och MMT - Bygg och renovering är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och MMT - Bygg och renovering är ett av dem. Statusen för MMT - Bygg och renovering är att Bolaget är aktivt.

MMT - Bygg och renovering är ett Enskild firma och skapades 2003-01-30. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Haninge där bolaget finns i jobbar för att bolag som MMT - Bygg och renovering ska trivas.

MMT - Bygg och renovering är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-02-20. I Haninge så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Byggverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att MMT - Bygg och renovering är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-02-20.

Idag är MMT - Bygg och renovering och det finns flera bolag som är det idag i Haninge.

Vill man komma i kontakt med MMT - Bygg och renovering så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-9810383.

.

De som är på något sätt har med MMT - Bygg och renovering är Myllylä, Mauno Tapani som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

MMT - Bygg och renovering har 631016-XXXX som sitt organisationsnummer.