Tommy Vernberg Transport

Stockholms län

Information

630829-XXXX är organisationsnummer för företaget Tommy Vernberg Transport. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tommy Vernberg Transport är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Haninge som är den kommunen som Tommy Vernberg Transport finns i.

Tommy Vernberg Transport har varit registrerat sedan 1987-10-21 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Tommy Vernberg Transport så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Tommy Vernberg Transport är och det finns flera bolag i Haninge som också är .

Firmatecknare för Tommy Vernberg Transport är följande:

Vill ni komma i kontakt med Tommy Vernberg Transport så kan ni göra det på telefon genom 070-5302702 eller genom brev på följande adress:

Transport av styckegods.

Det finns olika personer som har en koppling med Tommy Vernberg Transport och det är Vernberg, Karl Tommy som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,