Yttra Konsumentkommunikation Lars Jonsson

Stockholms län

Information

Konsulttjänster i form av projektledning, utredningar och nätverksbyggande inom sektorerna konsument-, livsmedels-, miljö- och jordbrukspolitik samt industriell miljöteknik och miljövård.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Yttra Konsumentkommunikation Lars Jonsson vars bolagstyp är Enskild firma.

I Haninge så är Yttra Konsumentkommunikation Lars Jonsson ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Haninge arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Haninge och i Stockholms län. Redan 2003-10-03 så skapades Yttra Konsumentkommunikation Lars Jonsson och företaget är har F-skattsedel Yttra Konsumentkommunikation Lars Jonsson har haft det sedan 2004-04-15.

Yttra Konsumentkommunikation Lars Jonsson är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-04-15

621130-XXXX är organisationsnummret för företaget som finns i Haninge.

Just nu är Yttra Konsumentkommunikation Lars Jonsson och det finns många företag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Yttra Konsumentkommunikation Lars Jonsson så går det att nå dem via telefon på 070-6953405 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Yttra Konsumentkommunikation Lars Jonsson är Jonsson, Lars Olof som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .