The muddy biologist - Leriga biologer

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Haninge och The muddy biologist - Leriga biologer är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och The muddy biologist - Leriga biologer är ett av dem. Statusen för The muddy biologist - Leriga biologer är att Bolaget är aktivt.

The muddy biologist - Leriga biologer är ett Enskild firma och skapades 1996-06-11. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Haninge där bolaget finns i jobbar för att bolag som The muddy biologist - Leriga biologer ska trivas.

The muddy biologist - Leriga biologer är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Haninge så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Faktagranskning av utbildningsmaterial, försäljning av bilder och ljud, föredrag, guidningar och reseledande, försäljning av souvenirer, produktion av utbildningsmaterial, inventeringar av djur och växter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att The muddy biologist - Leriga biologer är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är The muddy biologist - Leriga biologer och det finns flera bolag som är det idag i Haninge.

Vill man komma i kontakt med The muddy biologist - Leriga biologer så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7454060.

.

De som är på något sätt har med The muddy biologist - Leriga biologer är Brännström, Pär Arnold som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, Brännström, Yolanda som är född 1965 och har titeln Prokurist, .

The muddy biologist - Leriga biologer har 620705-XXXX som sitt organisationsnummer.