Human Kind Stockholm

Stockholms län

Information

620316-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Human Kind Stockholm. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Human Kind Stockholm är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Haninge som är den kommunen som Human Kind Stockholm finns i.

Human Kind Stockholm har varit registrerat sedan 1991-11-14 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-05-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Human Kind Stockholm så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-05-29.

Human Kind Stockholm är och det finns flera verksamheter i Haninge som också är .

Firmatecknare för Human Kind Stockholm är följande:

Vill ni komma i kontakt med Human Kind Stockholm så kan ni göra det på telefon genom 070-6660180 eller genom brev på följande adress:

Konsulttjänster inom reklam, marknadsföring och utbildning. Utbildningen omfattar områdena telekommunikationsstrategi, fastighetsförvaltning, butiksekonomi, juridik och grafisk företagsprofilering.

Det finns olika personer som har en koppling med Human Kind Stockholm och det är ANDERSSON, HANS OLOV som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,