Städassistans Mälardalen

Stockholms län

Information

620222-XXXX är organisationsnummer för företaget Städassistans Mälardalen. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Städassistans Mälardalen är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Haninge som är den kommunen som Städassistans Mälardalen finns i.

Städassistans Mälardalen har varit registrerat sedan 2006-06-15 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-08-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Städassistans Mälardalen så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-08-01.

Städassistans Mälardalen är och det finns flera bolag i Haninge som också är .

Firmatecknare för Städassistans Mälardalen är följande:

Vill ni komma i kontakt med Städassistans Mälardalen så kan ni göra det på telefon genom 070-5287858 eller genom brev på följande adress:

Städtjänster inom, kontor, bygg, privata hem. Import och grossistverksamhet inom städbranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med Städassistans Mälardalen och det är Persson, Karin Irene som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,