MP Trading

Stockholms län

Information

610327-XXXX är organisationsnummer för bolaget MP Trading. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MP Trading är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Haninge som är den kommunen som MP Trading finns i.

MP Trading har varit registrerat sedan 2002-02-11 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-10-26 vill man istället veta hur det står till med momsen för MP Trading så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-06-21.

MP Trading är och det finns flera bolag i Haninge som också är .

Firmatecknare för MP Trading är följande:

Vill ni komma i kontakt med MP Trading så kan ni göra det på telefon genom 070-7163131 eller genom brev på följande adress:

Personaluthyrning spec. chaufför & entreprenadmaskinist. Köp & försäljning samt förmedling av militärt och civilt överskottsmaterial. Köp & försäljning av fordon, samt tillbehör och reservdelar till fordon.

Det finns olika personer som har en koppling med MP Trading och det är Pattermann, Franz Mikael som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,