KranKentas Servicejour

Stockholms län

Information

I Haninge finns det ett Enskild firma som heter KranKentas Servicejour. Det finns flera bolag som liknar KranKentas Servicejour i Stockholms län. Haninge är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

KranKentas Servicejour är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1998-06-22 så har KranKentas Servicejour varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är KranKentas Servicejour och det finns fler bolag som är det i Haninge.

Vill man komma i kontakt med KranKentas Servicejour så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med KranKentas Servicejour så kan ni göra det på 08-50031220.

Förare av maskiner och bilar såsom tornkranar, mobilkranar, grävmaskiner, lastbilar och personbilar samt utföra reparationer av ovanstående maskiner och bilar. Bygg-, målning- och blästringsverksamhet samt med ovanstående förenlig verksamhet. Skärmflygfotografering, andra skärmflyguppdrag samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Vinberg, Karl Kenneth som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

KranKentas Servicejour har 610127-XXXX som sitt organisationsnummer.